报刊杂志

展开

Forbes Magyarország

大小:15.74MB语言:HR, CS, EN, FR, DE, HU, PL, RU, SR, SK, ES, UK 类别:报刊杂志系统:iosUniversal
简介|教程|评论(0)
版本:2.4.0时间:2022-01-19 06:53:22

标签: ARAG

软件介绍
A Forbes a vezető magyar üzleti magazin. Magyar vállalkozók történeteit írjuk meg úgy, ahogy egymásnak is mesélnénk, milyen volt találkozni velük. Sikersztorikat mesélünk, de nem építünk szobrokat, a vállalkozói lét minden küzdelmét is megmutatjuk. Nem csak nyereséges cégekről írunk, a jó történetek érdekelnek minket. A számokról viszont sosem feledkezünk meg.
Komolyan vesszük, hogy magazint készítünk, nem csak szórakoztató és informatív szövegeket teszünk a lapba, hanem szép és megfogó magazint állítunk össze. A családi vállalkozók és a startupok sokszor felkeltik az érdeklődésünk, de üzleti témán belül mindenevők vagyunk. Ahol jó ötlet, nagy siker, kitartó munka és újdonság van, az egy Forbes-sztori. Minden hónapban jó párat találunk. Érdekel?

Előfizetéssel kapcsolatos információk:

A vásárlás jóváhagyása után az előfizetés az iTunes fiókodat fogja megterhelni. Az előfizetés az egy éves lejárata után automatikusan megújul. Legkésőbb a következő megújulás előtt 24 órával tudod megszakítani a megújítást. Az előfizetéseket a Fiókbeálltításokon belül tudod módosítani a vásárlást követően. Az előfizetés kezeléséről IOS eszközön látogasd meg a http://support.apple.com/kb/ht4098 oldalt további információért.


Adatvédelmi politika: https://www.coverpageapp.com/en/policy


Felhasználási feltételek: https://www.coverpageapp.com/en/terms

加载全部内容

热门推荐
推荐教程
网友点评
本站网友:在回复:Forbes Magyarország,

猜你喜欢
相关合集
SQL Error: select * from {$dbtbpre}enewszt where zcid=13 order by addtime desc limit 8
用户评论
本类排行